مشاوره قبل ازدواج

رابطه زناشویی در دوران نامزدی

در تعداد زیادی از خانواده های ایرانی رسم است که دختر و پسر در دوران نامزدی تا حد امکان نباید هیچ تماسی با یکدیگر داشته باشند. و در مورد رابطه زناشویی در دوران نامزدی هیچ چیز مشخصی وجود ندارد.

در این زمان دختر و پسر در  یک بلاتکلیفی قرار می گیرند؛ زیرا از نظر شرعی و قانونی زن و شوهر هستند ولی بخاطر خیلی از رسم و رسوم ها و عرف های جامعه نمی توانند بدون دغدغه برای برقراری رابطه زناشویی ( جنسی) در دوران نامزدی اقدام کنند و از طرفی نیز خیلی از زوجین هیچ اطلاعاتی از اصول رابطه زناشویی در دوران نامزدی ندارند. در این مقاله به نکات مهم رابطه در دوران نامزدی خواهیم پرداخت.

دوران نامزدی چگونه رفتار گنیم

رابطه نامزدی و زوجین:

امروزه با وجود به روز شدن جامعه بشری هنوز هم بسیاری از خانواده های به زوجین توصیه اکید می کنند که در زمان نامزدی هیچ گونه رابطه جنسی با هم برقرار نکنند. این موضوع در صورتی است که دوران نامزدی بهترین زمان برای شناختن خلق و خو و شخصیت طرف مقابل می باشد. 

دلیل این امر به احتمال زیاد عادت ها و رسم و رسوم های حاکم بر جامعه می باشد که زوج ها را مجاب می کند در دوران نامزدی روابط محدودی داشته باشند و نه تنها رابطه زناشویی در دوران نامزدی ممنوع است ،  حتی  آن ها نمی توانند ساعاتی را برای تفریح و سرگرمی با یکدیگر در بیرون بگذرانند.

 والدین این زوجین علاوه بر اینکه دختران و پسران را مجبور می کنند تا شب عروسی هیچ گونه رابطه ای با هم نداشته باشند در بسیاری از اوقات دیده شده که حتی اجازه ملاقات به آن ها نمی دهند و این زوج ها باید حداقل دو هفته یکبار و شاید هم بیشتر یکدیگر را در حضور خانواده ها ملاقات کنند.

اما دانستن این نکته امری ضروری است که دوران نامزدی بهترین زمان برای دستیابی به خصوصیات مشترک و شناخت هرچه بیشتر نقاط قوت و ضعف طرف مقابل می باشد.

همچنین با شناخت صحیح طرف مقابل در دوران نامزدی و برقراری رابطه در دوران نامزدی، زندگی آینده زوج ها شاهد همدلی بیشتر بوده و مشکلات بخاطر شناخت کافی از یکدیگر راحت تر و موثرتر حل خواهند شد .عدم شناخت درست بیشتر در رابطه با ازدواج سنتی شکل میگیرد که ما در مقاله ازدواج سنتی یا مدرن به ان پرداخته ایم.

رابطه زناشویی در دوران نامزدی:

زوج هایی که شروع به رابطه زناشویی در دوران نامزدی خود می کنند باید ابتدا به چند نکته توجه کنند. این نکات آن ها را در سپری کردن و داشتن یک ازدواج سالم کمک می کنند.

  • ارزیابی همسر انتخاب شده:

دوره نامزدی بهترین دوره برای محک زدن و شناخت یکدیگر می باشد و با ارزیابی های مختلف می توانید بسیاری از مشکلات احتمالی آینده را حل کنید.یادتان باشد که مشاوره قبل از ازدواج به شما کمک میکند که خیلی بهتر و بیشتر با هم اشنا شوید و نقطه های ضعف و قوت خود را بهتر بشناسید. 

  • رابطه در دوران نامزدی:

از نظر شرع و عرف زمانیکه صیغه ی محرمیت بین دختر و پسر جاری می شود، این دو نفر با یکدیگر زن و شوهر می شوند. با این حال، باید توجه کرد که در برخی از خانواده ها همچنان تابو رابطه زناشویی در دوران نامزدی و قبل از زیر یک سقف رفتن وجود دارد؛ بنابراین بهتر است شرایط را همه جانبه سنجید و با نگرشی وسیع به این مسئله نگاه کرد.

  • کنار آمدن با یکدیگر:

در این زمان می توان با رفت و آمد با یکدیگر و سپری کردن زمان خصوصیات اخلاقی یکدیگر را بیشتر بشناسید و این به شما کمک می کند تا در آینده کمتر به مشکلاتی که ریشه آن ها عدم شناخت کافی یکدیگر است، بر بخورید.

درستی یا اشتباه بودن رابطه جنسی در دوران نامزدی بستگی به دید شما دارد:

دختران و پسرانی که در دوره شیرین نامزدی قرار می گیرند نظرات و نگاه های مختلفی نسبت به برقرای رابطه جنسی دارند. اگر نمیدانید که همچین مسئله ای رو در خاستگاری باید مطرح کنید یا نه ، به شما پیشنهاد میکنیم که مقاله‌ی قبل از خاستگاری چه کنیم؟ را حتما مطالعه بفرمایید 

 به عبارتی، برقراری رابطه جنسی برای بعضی از دختران و پسرها راهی برای صمیمی تر شدن و برای برخی دیگر راهی برای متعهد شدن نسبت به یکدیگر و در نهایت برای برخی نیز رابطه جنسی در دوران نامزدی، مرحله نهایی صمیمی شدن می باشد همانطور که  برای برخی رابطه جنسی در دوران نامزدی مقابله با سنت های خانواده می باشد.

 علاوه بر این، بسته به این که نگاه شما به رابطه جنسی در دوران نامزدی به کدام یک از موردهای گفته شده نزدیک تر است، تمایل تان برای رابطه فرق می کند.

رابطه در دوران نامزدی و کارهای که باید انجام دهیم

حد و حدود رابطه زناشویی در دوران نامزدی:

از نظر شرع و عرف وقتی عقد بین دو نفر توسط عاقد خوانده می شود زوجین اجازه دارند به برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی بپردازند یعنی دختر و پسر می توانند بدون حرام بودن و گناه کردن با یکدیگر همبستر شوند و به ارضای غریزه یکدیگر بپردازند. پس از مطرح کردن جنبه اسلامی رابطه زناشویی در دوران نامزدی اما هنوز هم برخی از خانواده ها و حتی برخی از مشاوران به زوج های جوان توصیه می کنند که از برقراری رابطه کامل جنسی در دوران عقد جدا خودداری کنند.

نظر تمامی این افراد موکول کردن رابطه کامل زناشویی به پس از عروسی و زیر یک سقف رفتن می باشد. اما از لحاظ روان شناسی این امر بسیار غلط می باشد.

در حقیقت عروسی تنها یک نماد است و مهم ترین اصل عقد کردن می باشد؛ زیرا با عقد کردن نه تنها از لحاظ شرع بلکه از لحاظ قانونی نیز دختر و پسر زن و شوهر به حساب می آیند.

نکاتی برای تصمیم گیری درست برقراری رابطه جنسی:

همانطور که تا اینجا گفته شد برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی به هیچ وجه گناه و حرام نیست اما در صورت برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی حتما باید به چند نکته مهم و اساسی توجه کنید. این نکات عبارتند از:

  • احتمال به هم خوردن ازدواج
  • امکان باردار شدن ناخواسته
  • دلبسته شدن دو طرف و عدم توانایی در شناخت کامل یکدیگر

 در کنار تمامی این موارد باید به این نکته توجه کرد که محدود کردن همسر خود برای برطرف کردن نیازش در دوران عقد عواقبی مانند کج خلقی را به دنبال دارد؛ زیرا سرپوش گذاشتن بر میل سرکش شهوت زمانی که همسرتان برقراری رابطه جنسی را حق قانونی و شرعی خود می داند بسیار مشکل است.

تصمیم نهایی با شما دو نفر است نه هیچ شخص دیگری:

با مطالعه گفته های فوق متوجه شدید که برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی هم قانونی و هم شرعی می باشد اما از طرفی باید منطق خود را در نظر گرفته و با عقل خود بهترین تصمیم را برای زندگیتان بگیرید چرا که ممکن است مشکلاتی پس از برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی برایتان پیش آید.

 بنابراین تنها کسی که می تواند برای شما در برقراری رابطه زناشویی در دوران نامزدی تصمیم بگیرد خود شما و همسرتان هستید و این یک مسئله خصوصی است اما برای تصمیم گیری در مورد آن حتما با یک روان شناس مشورت کنید تا با سهل انگاری مشکلات زیادی مانند بارداری ناخواسته برایتان پیش نیاید، جهت این کار مشاوره قبل از ازدواج می تواند بسیار کمک کننده باشد.

مشکلات بعد از برقراری رابطه در دوران نامزدی:

قبل از برقراری رابطه جنسی با همسرتان در دوران نامزدی و قبل از آغاز زندگی مشترک بهتر است با مشکلاتی که ممکن است در آینده برایتان پیش آید، آشنا شوید. این مشکلات شامل:

  • طلاق و جدایی بعد از برقراری رابطه جنسی
  • بارداری ناخواسته
  • دلسرد شدن از رابطه جنسی
  • مبتلا شدن به بیماری های مقاربتی
  • پدیدار شدن اختلافات رفتاری زیاد

کلام پایانی:

در این مقاله سعی کردیم به رابطه ی بین دوران نامزدی و رابطه زناشویی اشاره کنیم. برقراری رابطه در دوران نامزدی از نظر قانونی و شرعی هیچ موردی ندارد اما به دلایل مختلفی مانند عرف جامعه و سنت های خانواده ها، منجر به سردرگمی زوجین شده است.

 ما در این مقاله به ذکر نکات مختلفی در رابطه با این مسئله پرداختیم. در این راه دشوار تصمیم گیری، مراجعه به زوج درمان یا مشاوره قبل از ازدواج می تواند بسیار موثر باشد.

ما در مقاله قبل از خواستگاری چه کنیم؟ مواردی را مطرح کردیم که ممکن است برای شما هم مفید باشد به همین دلیل مطالعه‌ی این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم .

این موضوع ممکن است دغدغه‌ی خیلی از دوستان شما هم باشد ؛ برای ارسال این متن شما می توانید از دکمه های زیر استفاده کنید و سوالات خود را در قسمت نظر ها از ما بپرسید تا در ۲۴ ساعت اینده به شما پاسخ داده شود . 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *